TIETOA RED PUNASEETRISTÄ


Öljyssä sen salaisuus!


RED punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan öljyyn. Punaseetrin raikas ominaistuoksu johtuu sekin juuri öljystä, joka raikastaa ja samalla suojaa arvokkaat vaatteet.

Pohjois-Amerikan itäosissa kasvava punaseetri (aromatic Eastern red cedar) tunnetaan jo siirtomaa-ajoilta erinomaisena luonnollisena vaatteita suojaavana puuna. Intiaanien käyttämän, heikosti lahoavan puun ominaisuudet keksittiin pian myös Euroopasta tulleiden puuseppien toimesta ja punaseetristä alettiin valmistaa mm. matka-arkkuja ja muun muassa säilytyslaatikoita villavaatteille.

Monipuolinen valikoima - tuote joka tarpeeseen!


Punaseetriä on saatavana mm. renkaina, palloina, lastuina, palikoina ja kenkäpusseina sekä poikkipuullisena  laadukkaana vaateripustimena.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa!


Valitse täysin myrkytön, lisäaineeton ja kemikaalivapaa tuote!

RED Punaseetri on luonnollinen tuote ja siten turvallinen myös lapsiperheissä ja koira- ja kissaperheissä.

Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteen käyttöönottoa.

Luonnollinen ja kestävä!

Teho säilyy puussa jopa vuosia. Uudista tuoksu tarvittaessa - noin vuoden välein - avaamalla puun syyt keskikarkealla hiekkapaperilla tai käytä muutama tippa RED punaseetriöljyä tai RED punaseetrisuihketta suoraan tuotteelle uudistaaksesi sen tehon.